fredag 23. september 2011

Endelig blogg

Hei! I dag reiser vi til Fandriana på besøk. Der bodde vi fra 2002 til 2006. Det blir veldig spennende å komme tilbake. Vi tar med oss Elianne og Lolona. Lolona var hushjelpa vår da (og er det nå også), og Elianne var den som passet på Kaspar og Magne de fire åra. De gleder seg også til å komme tilbake.
Det er ca 2,5 timer kjøre, og veien er visst blitt dårligere. Strømmen er også like dårlig, så vi ser på det som en hyttetur på fjellet. I går kveld var Richard (som var i Norge i to år og jobbet på Granly Skole) innom her. Han var på vei til et bryllup, men han bor jo i Fandriana og jobber på lærerhøgskolen der. Vi skal til dem på middag på søndag. 

Vi forsøker å legge ut noen bilder og litt info etterhvert her på bloggen, men vi har fortsatt store problemer med nettet, så det blir nok ganske skralt den første tida.


Alt er bra så langt! Dagene flyr, ungene trives, og det er mye å gjøre på jobben. Bildet er fra en velkomsttur i Lemurparken i Tana. (Lemurene var ikke til stede da bildet ble tatt). Representanten tok med seg de nye misjonærene på en koselig søndagstur med hyggelig selskap og god mat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar