torsdag 10. november 2011

Lenge stille

Det har vært lenge stille herfra. Det har med mange ting å gjøre, men særlig nettproblemer. Tiltaket er litt større når man må bruke en annen maskin, og sette seg opp på kontoret natterstid (det er da det evt. finnes tid) for å få ut en post. Men nå sitter jeg og skriver på hjemmemaskinen, og gleder meg over solid nettilgang. Så er det mye som kunne vært skrevet om nå: Om LOVASOA CCCC, hvor nettverkskonferansen nærmer seg med stormskritt - en stor ilddåp der mange gjester fra både Norge og Madagaskar skal ytes det beste av service og få med seg en faglig interessant og velorganisert konferanse. Tre uker igjen.... Huff! Før det må nemlig Lovasoa Hotel bli ferdig, konferansesenteret må bli ferdig, containeren må slippe igjennom tollen (det er der alt utstyret er), og tusen andre ting må ordnes. Den nytilsatte hotel- og restaurantsjefen skulle egentlig begynt å jobbe nå - og tatt mye av ansvaret, men pga problemer i familien måtte hun plutselig slutte - før hun fikk begynt. Det passet dårlig både for henne og oss!

Ellers kunne vi skrevet om misjonærmøtet der vi var sammen noen dager alle kollegaene her på øya. Bibeltimer på norsk ! Det var fine og rolige dager!



Men så velger vi bare å poste noen bilder fra forrige uke. Da fikk vi noen dager ferie/avspasering. Det er slik at når man bor på et sånt sted så blir det ofte mye arbeid, og for i det hele tatt å få en pause, må man stikke litt av. Vi stakk til Morondava. Som dere ser på bildene hadde vi det bra!
 
På vei til Morondava. Erosjonen har nesten spist opp veien.

"Kinapaviljongen" - snart framme


I mangel av Elg kan vi her vise en Baobab i solnedgang

Deilig på stranda
Første mann uti

Mer strand
Fotosession i Baobaoskogen



Flere kilo mango hver dag. Modne fra trærne - fantastisk godt!

1 kommentar:

  1. Kjekt dere har fått bloggen opp. Gleder meg til å følge dere!
    Fine bilde, forresten!

    SvarSlett